category

Stilige fotokort og kunngjøringer

Giveaway er nå stengt. En fantastisk fotoinvitasjon lever lenge forbi arrangementet i minnesmerkeboksen. Og baby kunngjøringer? Jeg liker å holde dem på kjøleskapet i årevis. Jeg vet at jeg ikke er den eneste; Min venn Lori binder opp alle fotokortene hun mottar hver høytid med et pent bånd og lagrer dem sammen i en sentimental bunt.

Bare for å imponere spesialiserer seg på budsjettvennlige og spesielle invitasjoner og kunngjøringer for å feire disse milepælene og mer.

Her er noen sjarmerende bilder fra babyen kunngjøring for å gjøre meg nostalgisk for ungdoms -ungdommen til de åtte månedene mine.

Noen av disse bursdagsfestinvitasjonsdesignene er friske og moderne som Superhot Chevron -mønsteret, mens andre får mest mulig ut av et oppsiktsvekkende fotografi.

Protip: Har du ikke et eneste fantastisk bilde? Velg en collage!

Om den gave!

Vi er glade for å tilby en heldig leser en gavekreditt på $ 100 mot produkter bare for å imponere. Bruk kommentarene til å fortelle oss favorittkortdesignet ditt på sustoimpress.com. Jeg velger en vinner fra kommentarene 18. mai 2012. Bare amerikanske innbyggere. Her er noen få flere regler.

+++
Takk til ganske enkelt å imponere for sponsing av gave.

Leave a Reply