category

Min 30-timers getaway

i fjor for Ryans bursdag ga foreldrene mine gaven til barnevakt over natten. (Applaus er passende, spesielt siden dette er en “mindre rot, morsommere” gave.) Så, lørdag morgen Ryan så vel som jeg setter kursen mot San Francisco, en 20-minutters kjøretur over en bro, for å tilbringe helgen.

Jeg lagde noen notater om barnas plan, etterlot et kjøleskap fullt av mat, samt en forespørsel om at de skulle gjøre et målkjøring. Jeg ga vage veibeskrivelse for å bli forberedt på førskoleferiefeiringen som faren min så vel som Stepmom skulle gå til vårt sted. Jeg har 100% tillit til at de kan takle disse tingene, så jeg ble avslappet da vi dro.

Heather ønsket meg å blogge om dette siden hun aldri har hatt en natt borte fra ungdommene sine med mannen sin, bortsett fra den natten hun forlot smårolling Holden for å ha spedbarn Milo på sykehuset.

Så til henne sier jeg, Heather, du har rett i å fantasere om kostnader 24 timer unna barna. Det er fantastisk. Det handler ikke om å rømme fra sutring eller raserianfall. Det handler ikke om å unngå å spille nøyaktig samme brettspill ni ganger på rad eller bli lettet fra å måtte forklare hvorfor vi ikke har pannekaker til middag, bortsett fra når vi gjør det. Det handler om rutinen så vel som utstyret; Fleksibilitet fra disse tingene er spennende.

Her er noe drivstoff for fantasien din.

Se for deg, foreldre som aldri har reist bort fra barna dine, og ikke trenger å reise seg før kroppen din ønsker å våkne. Når du våkner, kan du trene hvis du vil. Hvis ikke, kan du dusje. Du trenger ikke å be ektefellen din om å ta en dusj eller trene. Du kan holde deg i dusjen så lenge vannet er varmt.

Når du kler deg, kan du bruke hva som helst, til og med kashmir eller dinglende øreringer.

Timer kan passere så godt du ikke trenger å tilberede noen form for måltider, rydde opp i alle typer måltider, pakke noen form for snacks, eller gjøre noe matmessig utover å oppsøke maten du vil spise selv. Du trenger ikke å spise noe som gir et godt eksempel. har tre smultringer hvis du vil.

Forlat hotellet med litt stilig veske. Eller kanskje bare lommeboken din i lommen.

Vandre i byen i timevis. Forstå at foreldrene dine organiserer hele dagen rundt babyens lur, så vel som førskolebarnens (falske) fredelige tid. Du organiserer hele dagen din rundt nøyaktig hvor lenge føttene dine er glade for å gå.

Spis et stykke sjokolade i bred dagslys.

På et museum kan du komme i en linje som indikerer en 20-minutters ventetid. Ikke bekymre deg for nøyaktig hvordan du skal klare det gjennom 20 minutter med å underholde en eller flere aper siden du har gått tom for fiskete kjeks.
Flopp på sengen klokka 17 for litt ettermiddags -TV -se. Åpne en flaske vin.

Er det heksetime? Nei, ikke her, i din fantasyhelg borte. Du surfer på et magasin mens du venter på klokken 18.00 massasje. Det er ingen seng, bad, bok, brystrutine som du kan være en slave til.

Ha noen få blandede drinker i tillegg til at høsten sover med klærne på. Eller naken. Uansett hva det er din fantasi.

————————

Hva vi gjorde, spesielt:
1) Bodde på Hotel Vitale
2) Frokost på Squat & Gobble
3) Gå til med Adam så vel som Quyen
4) løp inn i Cousins ​​Xan, Layla samt spedbarn Calvin
5) Kjøpte meg heldig merke denim så vel som nike sko
6) Kjøpte tilfeldige strømpeutstoppere til ungdommer på H&M
7) Lunsj i bunnen av Westfield kjøpesenter (suppe/salat)
8) Beard Papa Cream Puff
9) Massasje for meg, trening for Ryan
10) Se en del av Ricky Bobby
11) Middag på Salthouse
12) Dessert på Americano
13) Frokost med Ross & Karen på Universal Cafe
14) Academy of Sciences Museum

Leave a Reply