category

Det beste kjønn avslører dekorasjoner + spesielle avsløringsideer

gjør deg klar for overbelastning av søthet, disse kjønnene avslører dekorasjoner og spesielle kjønnsavsløringsideer er søte !!! Så her er du. Du er så i ekstase til å finne ut at du endelig er gravid, og til tross for en million tanker som løper gjennom hodet, ser det ut til at en tanke skiller seg ut.

Er det barn eller jente? Det er ikke så mye at det virkelig betyr noe uansett bare at du vil bli kjent med denne lille personen du vokser litt bedre! For 5 år siden ville du vente til legens avtale og sitte der i påvente av sykepleieren til slutt påpekte kjønn på babyen din.

Da skjedde Instagram, og som med så mange andre ting, ble kjønn avslører parter en betydelig ting (som et alvorlig monumentalt øyeblikk i svangerskapet). Mens noen mennesker er på vakt mot at disse partiene er slags meningsløse, synes vi tilfeldigvis at de er ganske morsomme.

Og også, gravide mamas må stort sett bruke enhver unnskyldning for å feire, har jeg rett? Vi har samlet alle de aller beste ideene og laget en guide for å hjelpe deg med å planlegge denne feiringen. Vi kastet til og med inn noen av våre favoritt kjønnsopplysninger fordi, vel hvorfor ikke?

Det beste kjønn avslører dekorasjoner og avslører ideer

Husk at disse ideene og dekorasjonene kan brukes som inspirasjon enten du velger å ha en vanlig fest, drive-by-fest, virtuell fest, eller bare gjøre en avsløring for din nærmeste familie. Hvordan du velger å feire og hvem du deler det med er absolutt opp til deg!

Kjønn avslører ideer etter personlighetstype

Vi har brutt opp vår spesielle kjønn avslører ideer etter personlighetstype for en morsom og spesiell spinn. Ha det gøy å bla gjennom dem, de er ganske darn bedårende. Og sørg for at du sjekker ut ideene våre for kjønnsavsløringsdekorasjoner for å gjøre planleggingen av å avsløre enkel peasy !!

For den private mammaen

Det er fremdeles greit å finne ut kjønn på det nye tilskuddet ditt på legen som vi gjorde i de “gamle dagene.” Det er fremdeles noen måter du kan gjøre denne opplevelsen virkelig spesiell. Du kan ta kontakt med legen din for å se om de er åpne for å la deg invitere en familie, som de snart besteforeldrene, tantene og onkler til ultralydavtalen.

Det er også spesielle ultralydkontorer som vil gi deg 3D -bilder, og det er ganske populært å finne ut kjønn her. En fordel med disse kontorene er at rommene vanligvis er virkelig komfortable med en stor skjerm for å se babyen og sofaene for vennene dine og familien å sitte på.

Dette kan også være en virkelig fantastisk opplevelse for familier som legger til det tredje eller fjerde eller til og med femte kiddo til familien fordi disse kontorene vanligvis er et mye enklere sted å ha alle barna dine enn den vanlige legen.

For den konkurrerende duoen

Jeg vet ikke om deg, men jeg er alltid opptatt av å delta i ting jeg har en sjanse til å vinne. Det ville ganske utrolig å delta på et kjønnsopplysningsfest der du får velge en side; Blå eller rosa! Det er noen virkelig fantastiske sportstemaer som du også kan innlemme i selve avsløringsøyeblikket.

Sjekk ut YouTube -videoen nedenfor for noen ideer, og for å sikre at du unngår mislykkes. Du trenger en baseball, fotball eller fotballball fylt med pulver. Når du har gitt det et spark eller treffer, vil alle ha svaret!

Du vil ha alle gjestene dine til å forankre hverandre, kanskje til og med mamma og pappa selv. Mens du plukker sider gjør avsløringen utrolig spennende, vil selvfølgelig alle være tilbake på det samme laget når de har funnet ut kjønn på din søte nye babe.

Sjekk ut dette morsomme kjønnsavsløringen-

Kjønn avslører dekorasjoner for konkurransedyktig avsløring

Bedårende tavle på Etsy for å holde score på gjetninger
De beste invitasjonene til et baseball -tema
Super morsomme teamfoto rekvisitter
Blå vs rosa perlehalskjeder
Enkel avsløre baseballs
Avsløre fotball
Kjønn avslører fotballball

For den lure mammaen

Mange av gangene er det mamma og pappa som blir sjokkert over et kjønnsopplysningsfest, men det trenger ikke å være tilfelle. Du kan være med på planleggingen overraskelsen også! Noen nye mødre og pappaer får et betydelig spark ut av uvanlig familiene deres med det de har.

Du kan ha kaketema for det du har på utsiden, på denne måten bare å bringe kaken ut på festen vil sjokkere gjestene dine. Hvis du er en countrymusikk -fan, har du sannsynligvis sett disse dyrebare bildene av Florida Georgia -linjens Tyler Hubbard og partner som forteller foreldrene sine at de er gravide av kjæledyrhunden sin som bærer et skilt.

Vi sier å stjele denne ideen kan bare bruke den til å avsløre kjønn fordi ingenting er bedre enn valper og babyer, duh. En annen idé for de av oss som bare ikke kan vente med å finne ut kjønn for oss selv, er å avsløre med et innlegg på sosiale medier.

Du kan innlemme så mange forskjellige ideer (som stort sett alt som er gitt under trendy mamma nedenfor), men bare klikk et bilde og legg det ut. Alle som blar nedover nyhetsfeeden deres vil være i en morsom overraskelse! Dette vil også gi mamma og pappa en spesifikasjonl Moment for å behandle avslaget seg i stedet for foran et parti.

Baby 3 er en baby gutt !! ðÿ ‘™ ðÿ’ ™ Vi er så i ekstase og allerede forelsket i ham! Takk alle for støtte og vennlige ord. Det indikerer mye! ¤. Hver gang vi spurte Nathan om han ville ha en babysøster eller en babybror, svarte han alltid at han vil ha en baby med små føtter! ðÿ¤ £ ðÿ¤— 4 Mange flere måneder til vi kan holde babyen vår og hans små føtter! ðÿ ‘£

Et innlegg delt av Audrey (@mamadrey88) 5. februar 2018 klokka 11:36 PST

Kjønn avslører dekorasjoner for den lure mamma

Kjønn avslører røykpinner- Kjønn avslører røykpinner er en fantastisk måte å gjøre en kjønn avsløre. Det er noen veldig morsomme på Amazon!
Kjønn avslører kaker- kjønn avslører kaker er et annet fantastisk alternativ og utrolig deilig. Sjekk ut disse humoristiske cupcake -toppene.
Kjønn avslører tavler- Dette sjarmerende brevbrettet er lite nok til å bli ført rundt nakken til valpen.

For mammaen med en søt tann

Det er sannsynligvis ingenting bedre enn kake, spesielt kake med en liten hemmelighet inni. Det er så mange forskjellige typer kaker og design, som du kan sjekke ut i vår kjønn avslører kaker -artikkelen.

Kast et parti av ethvert tema du vil ha, og ha kakekampen som. Omtrent halvveis i festen la alle gjestene dine vite å samles rundt mens du kuttet i kaken.

Skjær en sjenerøs skive, og når du trekker den ut vil den indre kakefargen være din avsløring! Du får alle til å feire ved å tømme ned litt kjempegod dessert etterpå.

Et innlegg som deles av Angies drømmepynt (@angiesdreamdecorations) 7. februar 2018 kl. 17.47 PST

Kjønn avslører dekorasjoner for den søte tannmamma

“Han eller hun” kjønn avslører kaketoppdekorasjon
Frekk “her for sex” cupcake toppers
“Tutus eller touchdowns” topper

For den trendy mammaen

OK, dere er de sanne Instagram -stjernene i hele denne situasjonen. Vi har mange morsomme å avsløre ideer for deg fra vannpistolkamper til boksen som startet det hele. Konfetti -poppers, ballongutgivelser og en pié som er full av rosa eller blått godteri er alle ideer som vil gi deg fantastiske bilder å verne om livet.

Røykbomber i blått eller rosa er en annen måte å få søte bilder og virkelig populære blant mammaer som er ideelle nå. Ta en titt på denne Instagram -røykbomben avsløringen av tvillinger, der en mamma finner ut at hun er i en overraskelse etter 3 gutter.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kristy (@kristydenney)

Langs denne samme stien kan du også fortelle alle om å dukke opp i hvitt og forsyne holi -pulver, som brukes under fargekjøringer. Lever den i begge fargene for gjester å kaste på hverandre, men vent med å gjøre en storslått inngang selv og sportslig bare den avslørende fargen.

Det er så mange spesielle alternativer som er #Instaworthy og hva du velger, vil definitivt ha gjester til å snakke.

Den beste tidlig julegave! ðÿž „Jeg kommer til å bli tante igjen !! #det er en jente

Et innlegg delt av Kirsten Gilliam (@kirstengilliamphotography) 23. desember 2017 kl. 16.41 PST

Trendy dekorasjoner

To 12 ″ kjønn avslører konfettikanoner
Søt og lavpris konfetti for å avsløre kjønn
En konfettifylte ballonger med søte dusker
Holi fargepulver

For mammaen med langt borte kjære

Livet tar oss alle slags steder, og ofte blir vi ført ned stier som tar oss langt bort fra de vi ønsker å dele disse spesielle øyeblikkene med. Hvis dette er tilfelle for deg, er det noen sjarmerende måter å dele nyhetene dine på. Du kan sende ut søte kortmeldinger, som finnes over hele Etsy.

De har til og med disse sjarmerende små pakkene som du kan sende ut til din nære familie og venner. De får åpne en liten eske og spretter en ballong for avsløringen!

Bonusideer!

Her er en fordeleliste over kjønnsavsløringsdekorasjoner vi fant på Pinterest som fungerer for ethvert party tema du valgte!

Sundae bar med dyppede kjegler

Blå eller rosa feststans

DIY bomullsgodteri kjegler

DIY kjønn avslører babykakepops

Super Pretty Pink Blueberry Lemonade

Super Pretty Blue & Pink Confetti Oreos

Spray denne fargede tåken på stort sett enhver velsmakende godbit!

Hva er de beste kjønnsdekorasjonene og ideene du har kommet over?
Du kan også like disse fantastiske artiklene for nye mødre:

52 Sitater hver nye mamma trenger å lese
Ting nyfødte mødre må vite
25 aktiviteter å gjøre på fødselspermisjonen din

Pin det for senere-

*Avsløring Dette innlegget består av tilknyttede lenker fra Amazon og WewardStyle.

Leave a Reply