Uncategorized

10 Utrolig deilige lavkarbo -drikker på Starbucks

å bo på et lavkarbo- eller keto -kosthold er ikke alltid det enkleste. Med disse fantastiske lavkarbo -drikkene på Starbucks -drinker, trenger du ikke å gå glipp av dine favorittkaffebar drikke selv mens du holder deg på kostholdet ditt. De fantastiske oppskriftene lar deg ta med deg kaféopplevelsen uten å pigge blodsukkeret. Selv om jeg elsker å dra til Starbucks, spesielt under spillene sine som Starland og Starbucks for livet, elsker jeg virkelig å spare penger og kalorier.

Les videre for å finne din favoritt varme og isede, kaffebaserte og koffeinfrie ketofied drikke.

10 Utrolig deilig lavkarbo -drinker på Starbucks

Før vi kommer til oppskriftene, la oss snakke et øyeblikk om hvorfor mange smaksatt Starbucks drikker ikke er keto. Det hele kommer ned på karbohydrater og sukker.

Selvfølgelig kan du glede deg over av kaffe eller te med en skvett krem ​​eller melk uten å påvirke blodsukkeret. Men alle de fancy smaksrike drikkene er veldig avhengige av sukker sirup. (Selv om Starbucks har et par sukkerfrie sirup, så spør baristaen din, og de kan til og med være i stand til å lage noen få lave karbohydrater i butikken).

For dagens hjemmelagde oppskrifter, la oss utforske hvordan du kan holde den karbohydrater og sukkermengden nede. For det skal vi se på søtstoffer og forskjellige typer melk.

Typer lavkarbo -melk

1 kopp kumelk-enten du bruker skummet eller helmelk-har omtrent 12-13 gram karbohydrater og 11-12 gram sukker. Når du har en karbohydrater på 20-50 gram per dag, er det en stor delbruk på en latte.

Til sammenligning har 1 kopp vanlig usøtet mandelmelk 1 gram karbohydrater og 0 gram sukker. Det samme gjelder usøtet cashewmelk, usøtet kokosmelk fra en kartong (ikke bokser – de er mye mer konsentrert og har mye mer karbohydrater og sukker).

Usøtet hampmelk har 0 karbohydrater og sukker og usøtet soyamelk har omtrent 4 gram karbohydrater en 1 gram sukker per kopp.

Alt dette er å si at ved å bytte melkemelk med mandel, cashew, kokosnøtt, hamp eller til og med soyamelkalternativer for copycat Starbucks -drinker, kan du spare deg for ganske mange karbohydrater resten av dagen.

Hvilke keto søtstoffer kan jeg bruke

Det er en rekke sukkerfrie søtstoffer tilgjengelig. Noen er kunstige, noe som vanligvis ikke får det beste rykte.

Andre er mye mer naturlige, som Stevia og Monk Fruit Extract, eller sukkeralkoholene Xylitol og Erythritol. Noen er mindre søte og andre mye søtningsmiddel enn sukker – så det kreves ofte litt finjustering.

Generelt ser det ut til at en blanding av flere sukkerfrie søtstoffer har den beste sukkerlignende smaken. Som forsiktig søt som er en blanding av xylitol, erythritol og stevia. Eller Lakantos Monkfruit -søtningsmiddel som er en blanding av Erythritol og Monkfruit Extract.

OK, nå som vi fikk det grunnleggende ut av veien, la oss komme til oppskriften godhet:

Kaffebaserte lavkarbo-drinker på Starbucks

Pepperkaker latte

Denne deilige høytidsdrikken er krydret med ingefær og kanel. Den er laget med usøtet mandelmelk og litt piskende krem ​​for rikdom og søtet med litt stevia.

Med mindre enn 2 g karbohydrater per servering vil denne varme drikken varme deg best ned til tærne mens du holder blodsukkeret lavt.

Peppermynte Mocha Latte

Denne oppskriften lager en deilig sukkerfri peppermynte mocha creamer som du kan legge til favorittkoppen din med svart kaffe. Det er som en godteri stokk oppløst i varm sjokolade hele tiden mens du fremdeles får kaffespark.

Du kan til og med ta en liten servering av denne kremen med til din neste kaffebar -møte og bare kjøpe en Americano, som du enkelt kan bli til din egen fancy smakssatt drikke.

En ferdig latte har omtrent 6 netto karbohydrater. Oppskriften bruker halv og halv melk og flere sukkerfrie søtstoffalternativer er gitt.

Chestnut Praline Latte

Dette er en annen oppskrift som lager en kaffesirup som du kan bruke over flere kopper kaffe. Sirupen er laget med forsiktig søt og hasselnøtt, karamell og gresskar kryddersmakstrakter.

Igjen, denne sirupen er ikke bare flott til bruk hjemme, men du kan også ta noen med til kontoret eller kaffebaren for å lage din egen fancy lavkarbo -kaffedrikke.

Koffeinfrie lavkarbo-drikker på Starbucks

Lavkarbo varm sjokolade

Hvis kaffe ikke er syltetøyet ditt, eller det er for sent på dagen for en koffeinholdig drink, er denne lave karbohydrater varme sjokoladen det som kan varme deg opp fra innsiden og ut.

Den er laget med mandelmelk og piskekrem, kakaopulver og erytritol er det anbefalte søtstoffet. En porsjon har 3G netto karbohydrater.

Chai Tea Latte

For denne chai -te -latte blir svart te gjennomsyret av melk og vann med aromatisk kanel, stjerneanis, kardemomme og ingefær.

Bruk din valg av melk. Splenda med Stevia brukes som søtningsmiddel i denne oppskriften.

London tåke

En tåke i London er en te -latte laget med Earl Grey te. Denne oppskriften bruker Swerve Erythritol søtningsmiddel og mandelmelk ved basen, noe som resulterer i bare 0,5 g nettokarbo!

Det er til og med noen nyttige forslag som er inkludert i hvordan du skummet melken din når yDu har ikke en skumle.

Iced keto starbucks drinker

Iced Vanilla Latte

Denne enkle oppskriften lager en kjempegod vaniljesmak kald melkekaffe. Det er valgfritt pulverisert sukker diskutert som søtere. Enten utelater den for å holde seg lavkarbo eller bruke en pulverisert form av sukkerfritt søtningsmiddel.

Iced Caramel Macchiato

Denne keto -drikken er basert på skuddsikker kaffe laget med smør og piskekrem. For søthet brukes Torani sukkerfri karamellsirup.

Eventuelt kan du toppe den islagte karamellen Macchiato med pisket krem ​​og sukkerfri karamellsaus.

Gresskar krydder frappuccino

Dette gresskarkrydderen frappe er laget med ekte gresskar og gresskarpai -krydder. Alternativet med lav karbohydrater anbefaler Monkfruit-sirup som søtningsmiddel.

En stor porsjon med valgfri kokosnøttkrem topping har 4,3 g netto karbohydrater.

Vanilla Latte Frappuccino

Her er en annen oppskrift som strekker seg over flere dager. Dette lavkarbo vanilja -latte -konsentratet kan brukes på flere forskjellige måte, hvorav den ene er en deilig iskald frappuccino.

Mandelmelk og tung krem ​​samt forsiktig søtningsmiddel sammen med vaniljeekstrakt gjør basen til denne oppskriften.

Bonus: gresskar krydder sirup

La oss avslutte våre beste lavkarbohydrater på Starbucks med en bonusoppskrift, for hva ville en liste over Starbucks -drinker være uten den anerkjente gresskar Spice Latte.

Igjen, dette er faktisk en sirupoppskrift laget med ekte gresskar og prakt for sødme. Du kan tilsette sirupen til favoritt varme eller kalde lattes hele sesongen!

Du kan også glede deg over:

Beste mochas hjemme på et budsjett

Over 20 fantastiske trykkoker kyllingoppskrifter

Utrolig kornbar oppskrift å lage med de små.

Hvordan vinne Starbucks for livet

Pin for senere: 10 Utrolig deilig lavkarbo -drinker på Starbucks

Om forfatteren

Pin for senere –

Leave a Reply