category

Forfatter beskriver hvordan du kan utnytte intuisjonen din i kjøp for å være en bedre forelder i ny bok

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

https://apis.google.com/js/plusone.jspersonally Jeg tror ikke på det paranormale. Min katolske oppvekst har påvirket meg til å tro at synske bare forteller historier og at ingenting av det er ekte. Imidlertid følger mange mennesker, lytter til og tror synske og utenfor riket. I den nye boken, født med en gave, lever livet ditt gjennom din gave, beskriver forfatteren Sasha Brisk hvordan vi kan få kontakt med våre egne universelle gaver i Buy to Live Life Angst gratis og være en bedre foreldre og ektefelle.

“Hvis vi kan balansere disse kjerneattributtene,” skriver Brisk i forordet, “vil livene våre bli angst gratis, og vi vil flyte gjennom livet med kjærlighet, balanse og åpne dører. Gjennom født med en gave, læres vi å bruke gavene våre for å oppmuntre oss til å begrense lukkede dører og frigjøre negative tanker som vi holder på. Vi må frigjøre fortiden og bruke vår psykiske bevissthet for å stille inn på vår intuisjon og gi oss råd gjennom vår livs reise. Vi har alle oppturer og nedturer, men ved å lytte og være regelmessig klar over hva som er rundt oss, vil vi bli sjokkerte over det vi finner. Gjennom denne boka er eksempler på hvordan vi kan stille inn på universet, lytte til følelsene våre og motta meldinger fra de på den andre siden. (Hva noen kaller det åndelige riket). Engler, fe, paranormale enheter og avdøde kjære- bare for å nevne noen- støtter oss kontinuerlig og kommuniserer med oss ​​for å veilede oss gjennom alle våre oppturer og nedturer. ”

Jeg tror at alle har sine egne gaver. Imidlertid, som en praktiserende katolikk, er min tro veldig forskjellig fra det Brisk beskriver i boken hennes. Jeg tror på engler og at dine kjære er i stand til å kommunisere med deg etter at de dør. Men for meg styres den åndelige verden av Gud den allmektige, og du kan utnytte intuisjonen din gjennom bønn og lytte til Guds budskap til deg. Bønn og å akseptere Jesus som din frelser vil føre deg til et angst gratis liv.

Relatert hva er overgrep mot barn?

Hvis du søker etter svar som er utenfor hva Bibelen lærer og hva du hører fra pastoren eller presten din under søndagstjenesten, bruker du en gave et nytt perspektiv på livet og hvordan du kan koble deg til dine naturlige gaver.

“Når folk har balansert kjernegenskapene sine og aksepterer deres naturlige gaver, kan de oppnå et virkelig angst gratis liv,” sier Brisk. Fred, kjærlighet, lykke, håp – alle disse er ord som alle kjenner, men ingen virkelig forstår hvordan de skal oversette dem til handling i hverdagen. ”

Du kan kjøpe født med en gave: Lev livet ditt gjennom gaven din, av Sasha Rild på Amazon.com eller i din lokale bokhandel. *Avsløring: Jeg mottok en kopi av boken, født med en gave: Live Your Life gjennom din gave, av Sasha Brisk i bytte mot denne anmeldelsen. Alle meninger er nøyaktige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travel blogger, utgiver, frilansskribent, online kjøpmann og mor til fem barn, som bor i Stillehavet nordvest. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskap for å skrive og holde seg frisk, startet hun Healthy Mommies Magazine i 2007. Healthy Mommies Magazine er for tiden rangert som den beste helsebloggen for mammaer og inneholder flere helseekspertforfattere og mamma -bloggere. Fru Talbert mener at hvis mødre er godt utdannet om helseproblemer og hvordan de kan holde seg friske, kan de gi den informasjonen ned til barna sine og snu overvektstatistikken i barndommen i USA.

Fru Talbert er en omtalt helseblogger på Wellsphere.com, og artiklene hennes finner du også på ezinearticles.com. Hun driver også det sunne mødre sosiale nettverket på Ning, er Chief Marketing Officer for Talbert Nutrition LLC, og er i det rådgivende styret for sosiale medier for America’s Wellness Challenge. Følg henne på Google+.

Relatert Hva gjør et adopsjonsbyrå?

Fant du denne informasjonen nyttig? Klikk her for å vise din støtte til de sunne mødrene magazin.

Link til dette innlegget: Forfatter beskriver hvordan du kan utnytte intuisjonen din i kjøp for å være en bedre forelder i ny bok

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply