category

7 grunner til å elske Lillebaby Carrier

Líllébaby Komplett hele sesongen Baby Carrier – Hold barnet ditt Lukk og hold hendene gratis slik at du kan glede deg over en utflukt, eller bare få litt SH * t ferdig! Les videre for å finne ut hvorfor vi elsker denne Lillebaby-transportøren.

Rookie Mommy Squad Mama, Lo, iført sin favoritt Lillebaby Carrier

Det er mange baby ting der ute, men det er mange ting vi ikke ville kvalifisere som baby nødvendigheter. Men vi tror at en baby bærer er en av de beste oppfinnelsene noensinne laget for nye foreldre. Det er noe du vil bruke hver dag som vil gjøre livet enklere, og er absolutt en viktig i vår bok!

Hvis du prøver å finne en solid, strukturert baby carrier, er Líllébaby komplett hele sesongbæreren det beste valget for å holde deg og din baby komfortabel hele dagen lang.

Handle Lillebaby Complete All Season Carrier

Topp grunner til at vi elsker Lillebaby Carrier

1. 6-i-1-bærer

Líllébaby Complete All Season Carrier er en 6 i 1 bærer, som indikerer at du kan velge en av seks stillinger: Foster (som indikerer at babyene benene er tucked in), spedbarn, ergonomisk utad, hofte, småbarn innover og tilbake. Vi handler om å velge utstyr som er den ideelle investeringen, og Lilliebaby-transportøren vil få deg i gang med å bære nyfødte på 7 kg og ta deg til å slippe barnet ditt på barnehagen på 45 kg. (Vi tuller om den delen, men vi vil ikke dømme hvis du ikke vil gi slipp)

Komplettets unike transformasjons sete kan foldes små for nyfødte og spedbarn og utvides til en bredere innstilling som barnet ditt vokser. Dette sørger for at barnet ditt alltid støttes fra kne-til-kne, den beste ergonomiske posisjonen for hoftene sine. I tillegg er denne Lillebaby Carrier sertifisert som et hip-sunt produkt av International Hip Dysplasia Institute.

2. Komfortabel og støttende

Når du holder en baby i flere timer (eller hva som føles som dager) på slutten, er de avgjørende tingene du vil, føler seg støttet og komfortabelt. Líllébaby komplett hele sesongen bærer polstret toveis justerbare stropper, uttrekkbare bakpaneler, og lumbal støtte gjør denne en av de mest komfortable transportørene fra vår erfaring.

Det har også zip-down pustende mesh paneler for å holde deg og babyen kul.

3. To lommer

Hvem elsker ikke en lommefunksjon? Som foreldre finner du de ekstra rommene som er utrolig nyttig for de viktigste du trenger innen rekkevidde. Den har en stor glidelås som holder hodet dekselet og kan holde telefonen. Det er også et mindre rom foran det for nøklene dine.

4. Lett å bære. lett å bruke.

Du vil ikke bli tangled i stoff som prøver å finne ut hvordan du plasserer ringen og hvor babyen går som en slyngebærer. Det er greit, raskt og enkelt å spenne deg både i og gjør deg klar for et eventyr.

5. Hodet beskyttelse for babyen

Det tar noen måneder før babyen din vil kunne holde hodet på egenhånd. Líllébaby Complete All Season Carrier har en justerbar nakkestøttefunksjon som holder deres lille noggin fra å flopse rundt. Du kan enkelt justere sin snugness gjennom en stropp og spenne mekanisme for å sikre at den passer riktig.

Som en bonusfunksjon kommer komplett faktisk med en avtagbar hette som du kan trekke ut av en av lommene eller lagre bort når det ikke er nødvendig. Det er en flott funksjon hvis du vil sikkert bruke tid utendørs.

6. Pris

Líllébaby Complete All Season Carrier er en av de rimeligste alternativene i sin kategori. Det har for øyeblikket 5 stjerner ut av nesten 1.400 anmeldelser!

7. Stil

Den kommer i en haug med forskjellige stoffalternativer for å koordinere med stilen din. Det er en kjekk transportør for menn også!

Noen få foreldreanmeldelser har sagt at det er flott for pluss størrelse mamma, og de trengte ikke engang en forlengelsesrem med den.

Handle Lillebaby Complete All Season Carrier

Hva vi ville endre?

Samlet er utformingen av Lillebaby Carrier veldig smart og godt gjennomtenkt. Men vårt eneste problem er at hvis du vil bytte til fremovervendt posisjon, er stoffet litt for stramt på bena. Hvis du bærer dem i den posisjonen i en lengre periode, er det ikke den mest komfortable.

Leter du etter mange flere alternativer?

Hvis denne ikke sjekker boksene for deg, avrundet vi de 8 beste babybåtene i alle kategorier. Finn ut hvilke som er rookie mamma sjekket og godkjent her.

om forfatteren

Pin for senere!

Kan hende du også liker:

Babyletto Modo Crib anmeldelse – Elegant, Stilig og fantastisk verdi!

Tula vs Ergo – Battle of the Top 2 Baby Carrier Brands

50+ Crucial Baby Registry List Elementer å eie + [10 elementer å hoppe]

Leave a Reply