category

Vi presenterer våre nye rookie -mødre!

Da Heather og jeg har gitt bort alle barselklærne våre, gitt våre frontbærere til venner og naboer og anså familiene våre som “komplette”, trodde vi at det var på tide å få inn noen stemmer fra frontlinjene til babyen baby -having. Vi var begeistret for stort sett alle innsendinger vi fikk, og ba noen folk bidra her på rookiemoms.com, mens andre vil dokumentere sine ukentlige utfordringer på sine egne blogger.

Vi har invitert disse seks nybegynnerne til å dele historiene sine med oss, og vi kunne ikke være mer begeistret. Vennligst møte våre nye venner:

Leslie Brinkley

Hei! Jeg er Leslie ”“ Bloggeren bak og hennes lille hund også! Â Jeg elsker fotografering. Jeg er besatt av Instagram. Og jeg er enda mer besatt av hunden min, Jackson. Jeg er født og oppvokst i Virginia, nå bosatt i Philadelphia sammen med mannen min, Charles. Vi møttes, ble forelsket og giftet oss ved Villanova University og vi forventer vårt første barn i januar!

Jeg elsker å reise, hvis jeg kunne dra et nytt sted annenhver uke, ville jeg helt. Jeg er en 3-gangs maratonløper. Jeg løper slik at jeg kan spise god mat og drikke fantastiske cocktailer. Jeg elsker mote, handler og får en god avtale!

Olivia Howell

Jeg er Olivia, en 28 år gammel ny mamma. Profesjonelt er jeg en ungdomsskole og latinlærer. Jeg bor på North Shore of Long Island med mannen min og sønnen Weston som ble født i august 2013. Jeg har løpt nydelig på din side med søsteren min i fem år.

Heather Osby

Hallo! Jeg er fra den store staten Iowa, Des Moines for å være nøyaktig. Jeg bor sammen med mannen min Tyler, to måneder gamle datter Piper, født i november 2013, og min ekstremt slemme-men likevel morsomme-hund George. Etter seks år i eiendomsvirksomheten, har jeg “trukket meg tilbake” for å få babyer, undervise i treningsklasser og underholde verden med mine tilfeldige rants og nuggets av visdom. Du kan lese mer fra meg på www.hotandhealthylife.com.

Whitney Mattocks

Hei, jeg er Whitney Mattocks, og blogger over på WhitneyDrew.com. Jeg bor i Portland, Oregon sammen med mannen min, Chris og Dog, Chance. Jeg jobber på heltid i e-handelsbransjen, men jeg elsker også å skrive og startet den lille bloggen min for to år siden. Som tidligere personlig trener ønsket jeg et sted å snakke om trening og sunn livsstil ”“ for å motivere meg og forhåpentligvis inspirere andre. Men jo mer jeg skrev, jo mindre “trening” ble bloggen min. I stedet forvandlet det seg naturlig nok til historien om livet mitt. Du får en liten trening, en liten middag, litt livshistorier og mange opplevelser ”¦bas litt av alt. Og nå som jeg er gravid med mitt første barn (forfaller midten av februar 2014) får du følge med på reisen min til morsrollen.

Laura Wifler

Hei, jeg er Laura! Jeg er en hjemme-mor til min ni måneder gamle sønn, Eli. Jeg er gal på Diying, lur tid og tynne jeans som føles som mammaperie. Jeg er en liten by Iowa-transplantasjon, nå bor i tvillingbyene og prøver fortsatt å finne ut hvordan jeg kan unngå rushtid på utdanningen og hvor nærmeste kornåker er. Jeg blogger om mine eventyr i Motherhood på bloggen min, Oakland Avenue.

Vi kan ikke vente med å få disse nye mammaene til å oppdatere oss om deres eventyr og utfordringer. (Leslies første innlegg går opp i morgen.) Hvis du vil dele ditt, vil vi også følge deg! (hashtag #rookiemoms)

Leave a Reply