category

Krysser rundt i en minivan

Hvis du spør Milo hvorfor han er begeistret for et nytt spedbarn som angår på nettet med oss, vil han nevne ordet “minivan” innen noen få entusiastiske setninger. Vi fortalte de unge guttene at vi ville få en minivan for å myke opp streiken om å ha en ung til i huset. Det fungerte som en sjarm.

Før vi lånte en deluxe, utkikket Toyota Sienna (aka Swagger Wagon) med videobilder samt en mengde elegante funksjoner, var begge unge guttene allerede begeistret av fjernadministrasjonsdørene. Etter å ha syklet inn en i en uke, ble de solgt.

Ikke barnet mitt, men ser du nøyaktig hvor fornøyd han er?

Som jeg nevnte, likte ungdommene det. I løpet av få minutter etter at jeg valgte dem på Institution for vår ukelange roadtrip nedover California-kysten, fant de videoskjermene, fotstøttene, samt kontroller for de doble soltakene.

På veien forstår jeg ærlig talt ikke nøyaktig hvordan de oppdaget noe å mumle om, men å bli fanget i baksetet med søsken i 9 timer på rad blir gammel selv i fanget av high-end så vel som alternativet ditt for film.

Alec var den aller første som fant Wise Cruise -administrasjonsfunksjonene. Kjøretøyet bremser på egen hånd hvis du kommer så godt i nærheten av bilen foran deg. ekstremt kult. Jeg stolte på parkeringshjelpsfunksjonene, i tillegg til at jeg sakte fikk mye mer behagelig kjøring i tillegg til å stoppe i byen.

Riktig navn er sienna xle ikke swagger vogn

Min svigerinne liker hennes. Virkeligheten skal sies, å kjøre en så stor bil føles litt som å være gravid: Jeg er kontinuerlig redd, jeg vil feilvurdere min egen omkrets så vel som å skade noen. Foreløpig er vi tilbake i det lille kjøretøyet vårt i engstelig forventning om dagen en minivan så vel som et spedbarn dukker opp for å bli.

Leave a Reply