Uncategorized

Bygg fantasifigurer med barna dine

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

https://apis.google.com/js/plusone.jsby Danielle Webb

Elektronikk kan se ut til å overta våre barns liv noen ganger.

Selv et spedbarn kan forstå noen få av de grunnleggende kontrollene til en smarttelefon så vel som barn så små som to bruker dem til å spille spill.

Dette samspillet med innovasjon er ikke nødvendigvis en dårlig ting, å kunne holde så mye som dato med programvareapplikasjon ikke vil være viktig når de vokser i tillegg til å få jobber, men det burde ikke ta president over å la dem produsere med hendene eller bruk kreativiteten deres med spill.

Barnas klærselger Polarn O. Pyret delte nylig noen PDF -er med enkle, kostnadseffektive metoder for å motivere denne typen fantasifulle så vel som taktil spill.

Det er en her om å bygge dine egne stylter, men et mer fantastisk alternativ for å engasjere sin innovative side kan på samme måte være for dem å lage sine ekstremt egne fantasifigurer – du vil bli overrasket over det de kommer med! Hvis barnet ditt er litt eldre, motiver dem til å tegne sin egen karakter eller dyr, kan du handle huset ditt, garasjen eller resirkuleringsbiten til komponentene.

Hvis barnet ditt ennå ikke er gammelt til å gjøre en tegning, kan du tilby et utvalg av materialer i tillegg til å se hva du kan lage med dem. Produkter som materialrester, flasker samt lokk, esker, treskrap samt krukke lokk er ideelle for dette.

Den fineste delen av å få barna til å lage sine egne karakterer er å se selvtilliten deres og kreativiteten blomstre. De er i stand til å tro logisk nøyaktig hvordan forskjellige objekter kan samhandle, nøyaktig hvordan de kan feste to produkter så vel som på programmet de stolt kan screene, samt snakke om hva de laget når folk kommer på besøk!

Så ikke bare en fantastisk metode for å motivere innovativt spill, men en ideell metode for å gjøre litt rydding i ditt eget hjem! Faktisk kan du handle til venstre over biter, samt produsere en boks for dem å lage sine egne ting så vel som igjen; Jo mye mer du legger til det, jo mye mer kan de oppdage så vel som å skape.

Danielle Webb er en hektisk blogger, nyskapende så vel som mamma til en som rutinemessig deler eventyrene hennes, så vel som forslag i håp om at hun vil påvirke så vel som guide foreldre, som så mange har gjort før henne.

Link til dette innlegget: Bygg fantasyfigurer med barna dine
Relatert håndtering av stress og angst så vel som andre helse- og velværeproblemer på skolen

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Leave a Reply